120 JAAR
INNOVATIE

Al 120 jaar ontwerpt Opel auto’s die vol innovaties zitten. Auto’s die aan de hoogste, Duitse kwaliteit en degelijkheid beantwoorden. Auto’s voor iedereen. We houden immers van precisie en kwaliteit. We kiezen voor het beste. We geloven in puur en krachtig design.


Fier en vol vertrouwen gaan we altijd opnieuw op zoek naar nog beter. We ontwerpen, innoveren en produceren opdat jij voelt: “Een Opel, dat is echt iets voor mij.”


De toekomst is voor iedereen. En daarom bouwen we vandaag aan de auto’s van morgen en overmorgen. De Opel GT X Experimental is een mooi voorbeeld van hoe we onze jarenlange ervaring laten samenwerken met nieuwe ideeën en technieken. Het resultaat is een auto die benieuwend vernieuwend is.


De GT X Experimental belichaamt de waarden en visie van Opel en geeft een idee van wat de toekomst in petto heeft voor de overige Opel-modellen. De GT X Experimental is namelijk volledig elektrisch.


Dit jaar zet Opel al de eerste stap naar electrificatie met de hybrides. In 2024 wil Opel van elk model een elektrische variant beschikbaar hebben.