DE OPEL GT X
EXPERIMENTAL

Ooit staat hij op je oprit. Dan stap jij in. En ervaar je hoe ingenieus, hoe comfortabel de Opel GT X Experimental is. Dan besef je dat rijden met een Opel de puurste rijervaring is.

PUUR DESIGN

Gedurfd, opvallend, vooruitstrevend: de Opel GT X Experimental brengt onze visie en onze ideeën over de toekomst tot leven. Dat merk je meteen aan zijn krachtige silhouet. En kijk hem eens in de ogen: de voorkant wordt gedomineerd door de ‘Opel Vizor’. Die langgerekte, zwarte module gevormd door de verlichting en het merklogo, waartussen ook de sensoren en camera’s hun plaats vinden. De ‘Opel Vizor’ wordt een nieuw en sterk onderscheidend

element voor alle toekomstige Opel-modellen.

PUUR COMFORT

De GT X Experimental is een auto die je volop uitnodigt om in te stappen: alle vier de deuren slaan breed open tot 90 graden. Binnenin is alles herleid tot uitgepuurde essentie, comfort en ergonomie. Een voorbeeld? Zet je even in de zetel, als bestuurder of als passagier, het maakt niet uit: je zit altijd en overal comfortabel. De zetels zijn dan ook het resultaat van ons jarenlange vakmanschap en verfijnd onderzoek. Eigen werk dat al langer het ergonomische AGR-label kreeg. En we gaan voor jou tot in de kleinste details. Zo vind je wegneembare luidsprekers onder de hoofdsteunen, zodat je kan blijven luisteren naar je favoriete muziek, ook als je uitgestapt bent.

PURE ESSENTIE

Achter het stuur zie je voor je één enkel breed, gestroomlijnd scherm dat jouw instrumentenbord vormt. Het heet niet voor niets het Pure Panel: het is de pure essentie, de digitale detox voor een ontspannen rijervaring. Alles wat je weten wil, krijg je te zien op het moment dat je het nodig hebt. Zo kan je altijd ongehinderd doen wat je het liefst doet: rijden.

GUN JEZELF DAT PUUR PLEZIER

Straks staat de GT X Experimental op je oprit. Maar nu kun je hem al ontdekken. Doe het.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.